változhatatlan [tovább kell írjuk]
túlfeszültség majd rövidzárlat
totális homály a belső tájon
és érzékek farkasvaksága
kilátástalan volt be kell látnom
sehonnan sehová menet rend
velünk lett üres az összes járat
arcodra nyíló váróterem
időszerűtlen retard varázslat
mégis rád fut ki törvény szerint
minden egymásba zárul vég kezdet
ami köztü(n)k változhatatlan
tovább kell írjuk mint ezt a verset
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-07 00:01:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-07 00:01:54