komplementer színek
békés vagyok
mint festményen a színek
csak az idő piszkálja
folyton pigmentjeimet
kíváncsi
akarja látni rétegeimet
hogy nincs alattam egy másik
egy Monet kép vagy Picasso
esetleg Chagall
eredeti vagyok-e
vagy én magam
és ha kék vagy zöld
hol vannak
a komplementer színek
nem nyugszik
nem hagy nyugodni
gyanakszik
feltételez
hiába az ujjlenyomat
az idő mint sherlock holmes
minden nap átkutat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-29 19:10:17
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-29 19:10:17