sokkal több volt ez annál
sokkal több volt ez annál
nem kellett, hogy értsék
bár én értettem mert én megértek mindent ami igazi
engem küldtek megbecsülni téged
itt vagytok velem mind ketten hárman is egyszerre
míg készül hallom a véleményetek
mért óvtok engem érdekes aki ártani akar az nincs velem
őket meg kell keresnem maguktól csak a jók vannak velem
fricskát tartunk az örökkévalóságnak időre költözöttek
akik megváltoztatják az embert jó irányba
szeretni nem fárasztó
órán mérnek felhúzott ketyegő nem akarom a sarat előhozni
az úgyis olyan könnyen tőr elő mégis lehet belőle készíteni valamit
valakiknek kiégetni például tetőre rakni, hogy ne essen rá a víz a hülye fejére
amíg elcsöppen a nyála ki tudja majd fizetni a számlákat mára
ki focizna gabonával ki nézne babot lőni senki mert fáradt vagyok
dokumentum filmet néztem a tv be azért írok mert inspirált
Samu Géza szobra
magamra nézve rájöttem eladni amit csinálsz is prostitúció
most én dísztárgy gyáros vagyok vagy festő vagy mindkettő
vagy egyik sem és hallgatok nagyon hallgatok a kincsemről
mert félti az ember ami neki fontos értékes ami többet ér nála
az Istennek legyen hála
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-26 19:20:58
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-26 19:20:58