Legszebb az egészben
emberhez jól illő
az alkotni vágyás
ez a legszebb az egészben
az egészben legszebb a kiállás
vállalni jó szót
akadékoskodó célzást
hogy lapjaidat
végig kiterítve tartod
folysz mint folyó
át az életen
magadba gyűjtve mindent
mi elér hozzád
mégis az egészben
ez a legszebb
legszebb az egészben
hogy méltó
társakra leltél és végzitek
önként vállalt dolgotok
nem restelletek
remélni akkor sem ha fáj
és büszkén
mikor szép
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-23 15:43:29
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-23 15:45:43