Jóslat
sose leszel boldog mondtad
szinte kijelentő módban
épp ettől volt olyan ijesztő
mint egy kinyilatkoztatás vagy jóslat
hogy a szekrényhez vágtam a széket
mint egy hisztis gyerek pedig csak
a tehetetlenség dühe akart szabadulni
a megbánás szégyene előtt
halálod után nyolc évvel
mikor kiköltözött az albérlő
a sötétbarna behemótot
szétszerelve vitték el
a politúron még ma is ott van
egy dohszagú pincetárolóban
az a mély bemaródás
akkor talán nem is gondoltad
volna hogy igazad lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-21 15:27:51
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-21 15:37:27