StarWars után...
StarWars immár meg van nyerve,
Luke-nak nincsen jövőterve.
Mindent ellep űri béke,
S így töpreng a jedik éke:
„Obi Wan és Yoda kaput,
Eltemettük Vader aput,
Leia húgom immár Hané…
Bármi feladatom van-é?
Legyőztük az összes ellent,
Vukim unalmában szellent.
Így telnek e szürke hetek…
Nincs más dolgom, szellőztetek.
Űrt itat át Erő, a jó,
Immár minden hadihajó
Ewokokat kirándultat.
Visszasírom én a múltat!
Előnyugdíjas lét merő
Semmittevés. Drága Erő,
Harci vágyam bentről éget,
Támassz nekem ellenséget!”
„Jó, segítek neked én itt.
Keressél egy morcos nénit,
Feleségül lányát vedd el,
S küzdhetsz vad nő-seregeddel!”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Tonnás veréb (http://publioboox.com/hu_HU/tonnas-vereb, 2015)
Kiadó: Publio (e-könyv)
Feltöltés ideje: 2016-02-16 09:49:22
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-16 09:49:22