Pusztulás
Üvöltve égnek a fények,
parázsban állnak a házak,
vakító lobbanó lánggal
ördögöt koronáznak.
Minden izzik, és pattog,
úton kúszik a láva,
olvad, folyik a város,
ez a pokol Mekkája.
Parázsra fekszik az este,
kormos üszök a húsa,
tűnik belefeketedve,
sikoltva hal meg a múzsa,
szeméből szöknek a fények,
csendpora hinti az ajkát,
a szavak a betűk is égtek,
vég viszi versnek a csonkját.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-15 12:55:25
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-15 12:55:25