Kondi
Tudod, tipik tavasz talált meg
Amikor figyeltem ahogy borozol.
Olyan voltál, mint az anyám.
Nagyon elkapott egyébként a rügyezés,
Ahogy enyhül a hőmérséklet.
Mérsékelten levegőt is veszek.
Meg jók a képességeid.
Lehetnél mentőorvos(nő).
(Vannak a mentőszolgálatnál nők?)
Aztán meg esni kezd...
Az edzés utáni cigarettánkat szívjuk.
A szemüvegem lencséjén figyelem a kis köröket.
Olyanok, mint valami kémiai kísérlet képei.
A kis molekulák körül csíkokban is folyik a víz.
Mostmár szinte semmit nem làtok a vilàgból.
Csak az illatodat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-12 17:53:55
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-12 17:53:55