fernandók
pasik? kérdi majd Mónika
absztinens lettem
jól köszönik
és én is
rendben
gyáva lettem?
szerelemkergető lepkehálóm
a sarokban
igazából semmit sem várok
nézem a Romantikát
tömöm magamba
a pörkölt sósmogyorót
és a csipszet ezerrel
ez úgy jó ahogy rossz
néha gyötör a hányinger
hogy vizuális ingerem
Juan Michael és Fernando
lesöpröm magamról a morzsát
testemen hiányzó érintések
pigmentfoltjai
nem fáj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-08 20:50:13
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-08 20:50:13