Aczél elvtárs moderátor lett
Hallgasd, mit susog a körlet...
Aczél "möderátör" lett.
Lakatot tesz minden jó pinára.
Aczél elvtárs, nem éltél hiába...
Mindennapi frusztráció?
Sebaj ! Kezedben a tiló.
Itt még nyeshetsz farkat, fejet...
Aczél elvtárs, itt a helyed !
A művészet berkeibe
kell ily csend-őr-szerv-e - ide.
Mindennel a békét véded...
Aczél elvtárs, hol van véged ?
Messze elér polip-karod.
A szemünket is kinyomhatod...
Hogy ne lássunk annyi csúnyát,
csak üsd míg lehet a tanúját...
Nyárspolgári lesz a légkör,
sok lesz majd "hmm..."-ből meg "izéből"
Ha a vihar jönni merne,
lesz -e ilyen fing kegyeltje ?
Csak zsönge szél - csak gyönge célzás -
ha a haraszt nem zörögne...
Ba-zd - meg - ma-gad, A-czél elv-társ,
te sem élsz örökre .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-27 15:57:03
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-27 15:57:03