A karóra hangoskodik.
Kattog, míg a lèt…
Jó meleg zuhany a fejbe.
Az önsajnálat micsoda minősége.
Mennyi hajszál az igénytelenségben.
Csütörtöki éhezések…
Az egyik srác süt egy rántottát.
Micsoda élvezet.
Te mondd el, hogy minek.
Minek.
Minek.
Anélkül hogy itt lettél volna
Minek mentél el.
Gyere vissza.
Komolyan.