... mögött a másik ... (jav.)
Tükörvilág,
Gyökerekkel fojtó virág.
Az eltört vanból,
A nincs síkjába siklik át.
A fény fertőzés terjedése:
Parafrázisokkol.
A valóságon átlépő indahinta,
A világok köztöt:
Halott csokrokkal borítja.
Kihasít egy frekvenciát,
Az egykoron megtörténtből.
Bele hangkarcolja a fehér zajba,
A legyilkolt napfény sugarát.
Történt egy tükör mögött a másik világban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-21 00:12:28
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-21 01:27:30