Veled sodródik ez a jelen
és megfogalmazhatatlan távolságra
van tőled
lehetetlen érzés
asztalodon mozdulatlan kalitka
amiben leng a szürke felejtés,
és esők szárnya zúg
egy belőled kihanyatlott
homály-súly
a mindennapjaid
egyre valószerűtlenebb
láncreakciót alkotnak