minden nap csak egy kicsiny magány
minden nap csak egy kicsiny fájdalom
minden nap csak egy kicsiny szomorúság
így apránként tépik szét
falják fel
először a bőrömet
aztán az izmaimat
a csontjaimat
mindenemet
a történések
hogy ne maradjon nyoma se
napjaimnak