Mici utolsó megkísértése
nyáron nyaralok, telelek télen
dohányfüst kanyarog számból az erkélyen
pityeg az üzenet, lehet, hogy remény, de
érj hozzám kérlek, s mondd meg, hogy kemény-e
a szívem
őszölök ősszel, és hogy ha tavasz van
őszintén szarok rá, mert tegnap bebasztam
és most visszahúz, hogy mondtam, vagy nem mondtam
örültél, úgyhogy nem, és mégis megdobban
a szívem
felfogom, oké, hogy nincs tapi, nincs piszka
ülök az erkélyen, szól ez a gipsy ska
úgy érzem, tudd te is, hogy mindig péntek van
a házfalra skiccelt, megfestett, szétkent
a szívem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-13 14:32:27
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-13 14:32:27