tj
bukowski
snyder
kerouac
meg trágya zenék
pár száz versnek álcázott
barkácsolt szöveg
vagy ötven elfogadható fotó
két macska
tucatnyi maraton
a régi barátok közül kettő
három nagy szerelem szilánkjai itt-ott
a legkönnyebb akkordok a gitáron
remény és ígéretek ködhegyei
titkos völgyek
nem árulom el hogy hol
ezernyi naplemente
feleannyi hajnal
nagymamám ölelésének emléke
az iskolai munkahelyi lógások
megszámlálhatatlan órai
kudarcok miden irányból
a depresszió és magány
jeges univerzuma
a nők mosolya
vagyok aki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-09 16:56:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-10 07:32:29