megkívántam a franciakrémest
úgyis csak egy islert
kértem volna mert olcsóbb aztán mégsem
vettem semmit mert
jött a villamos
tudom kicsit élni is kéne
a vágy még vétkezik ha süti illatoz
bár a megalkuvások jéghegy
csúcsa alatt elolvadt minden
ami rögzült még megy
készségszinten