mi más
lelkem hideg tó
méternyi vastag jég fedi
milyen szomorú ez
nehéz lehet így élni
és ha mindez
csak játék a szavakkal
képmutatás a rosszabbik fajtából
vagy tényleg
egy érzés bemutatása
a költészet eszközeivel
önreflexió
esetleg egy mély sóhaj
bele a semmibe
mert emberek között nem illik
az érzelmeket kimutatni
itt megakadok
loholok vissza snyderhez
arra gondolok
mi a túrónak írok én egyáltalán
pénzt nem hoz
sok időt elvesz
a lelki békémet felkavarja
kevés a sikerélmény
nincs hírnév
de apám is ír
a keresztlányom is
ez valami genetikai gikszer lehet
mi más
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-07 19:44:08
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-08 11:05:07