Tizenhat/három
A színpad elbűvöletében,
Percekbe komolyodva,
Egyen mosolyba simulnak,
Az attitűdök közös vágyai.
Kis világ kaleidoszkópok.
Gondolat ringása -kihívása.
Szemkikötő körökben,
Fényszórókraták vakíttatása.
Jövőkép interjúkban,
Önmegvalósított világbékés család.
Szubjektív ítélet cetliken,
Felhősziget távolodik.
A kiemelt sorban az előjogosultak vágyakarata
A választ a szépségre könnyek közé kontrollálta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-06 14:26:16
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-06 20:03:38