ha már biztosan tudnám
csak egy napom van hátral
megnyírnám a szakállamat
leborotválnám a hajamat
végighallgatnám az összes
shadow gallery lemezt
gary snydertől elolvasnék mindent
este felmennék egy hegytetőre
leülnék nézném az eget
nem búcsúznék senkitől
elmennék és kész