gyertek velem
Kiskőrös határában szilveszterkor felsírt egy baba
bár csak tudták volna akik hallották
a szabadság tüze sírt fel akkor
be gyújtott minket is de még nem eléggé
őrlángjai égnek ma itt szívünkben
mint puszta akarat ahogy sodródunk
az árral ő lerakta a híd első pillérét
aztán jött egy másik egy másik hídverő
belé is bele dübörgött a föld
pedig még csak nem is ő kiáltott
lerakta a második pillért is nekünk meg
már csak az a dolgunk maradt
felépítményt építsünk rá
megtehetjük - megtehetem már hogy egy gondolat bánthasson csak engemet
liliomlábaikkal miképpen fogunk átgázolni az előttünk álló vértengeren
ahol a jognak asztalánál mind egyformán foglal helyet gazdagon
nem hazudtak az álmok
ez vár ránk ez a jövőnk gyertek velem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-01 04:59:09
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-01 05:01:18