anya és lánya
vasutas volt az apja
nagyhangú büdös férfi
az anyja arcra
ugyanolyan mint ő
csak húsz évvel idősebb
fél mázsával nehezebb
és egy hisztis pletykafészek
szoba-konyhás lakásban éltek
a telepen
kosz csótányok
felpúpozódott hajópadló
egér és olcsó olaj szag
csend soha
utáltam oda járni
de ő könyörgött
hogy menjek
azt hitte
különb leszek az apjánál
különb lesz az anyjánál
még tetszett is
de valamiért
mindig az anyját láttam
ha csókolóztunk
az a mázsás nő
az jelent meg előttem
tuskó lábakon
átizzadt zsíros otthonkában
megállíthatatlan szitkokkal
én meg majd elhánytam magam
és menekültem kellett
göndör fürtjeitől
forró ölétől
tengermély szemeitől
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-27 17:11:07
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-27 18:04:50