priest és kerouac
esténként a judas priest
hetvenes években
készült lemezeit hallgatom
kis nyuszi voltam akkor
menő srác akartam lenni
egy dögös csajra vágytam
eldobtam a szemüvegemet
megnövesztettem a hajamat
basztam tanulni
koncertekre jártam piáltam
kerouacot olvastam meg snydert
de a jó csajok leszartak
ők pénzt akartak
lakást kocsit gyereket
így minden este részegen
egyedül feküdtem le
judas priestet hallgattam
vagy a falat vertem
vagy a farkam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-22 17:40:55
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-22 19:11:23