Nem te vagy
piros felhő felett kifénylik
ablakod páráján az égben
himbál a hold is egy ágat
felrezgő színes lámpákat
amikor látod a csendben
a kórház, hol megszülettem
most pedig rohanok, fáradt
lobban és árad a bánat
hullámzik tompán egy erdő
kívül és belül esendő
nem vagy már ott hova nézek
nem félek már
nem remélek
üresség béke szívemben
a rozsdafarkú kirebben
csattog a lodzsia fészek
teljen jövőtők veszélyek
nélkül és csak úgy teljen
tél nélkül nyári ligetben
a sötétben ingem megáldom
szerelmet elmos az álom
ilyen volt a békességben
lobogtál virág-levélen
nem vagy itt, gyűlik az árnyék
tintahal, elvetett kocka
vágóhid, Pelopsz-lapocka
belopsz de nem ismersz engem
nem te vagy, más van már helyettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-21 13:31:36
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-21 13:31:36