Nem merem le írni a címét mert megtámadhatnának érte
Itt vagyok Bánfi Ferenc csattog az írógép
készül a jelentés írom magamról nincs harc
ne menekülj a meghatározásról
csak a fizetősök enyhítik a kárt ingyen megerőszakol
a láz a lázadó besimult világ most jön csak a jövő
hiszen az Isten egy karácsonyfa telis teli ajándékkal
nem tudjuk elfogadni a kettősség gátol
túl sok a szabad akarat ha írni kell
vidd keletre vidd északra a kutyákat el
bársony nadrágot veszek vagy farmerra zakót
művészetről beszélek majd erőltetem kezeim
ezért fizetnek kilágyult az íj teljesen más életet élek
mint tíz évvel ezelőtt felelősséggel tartozom
dobogó szívekért de mindenki nem érthet meg
mert itt vagyunk mind halottak és élők
csukott szeműek és látók szocik és fideszesek
jedik és birodalmiak transzvesztiták sofőrök
biciklisek póstások énekesek polcszervizesek
a Duna meg ketté szeli az egészet pedig de szívesen
félre állnék végtelenített hitelkártyámmal
de így a jó így boldog ahogy van így édes az ajándék
így vagyok csak még itt de már odaát
de előtte még meg kell mentenem a világot
egyik felét bűntelenre verem ostorral a másik felét megsimogatom
a halottakat eltemetem ez az én szerepem .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-19 13:33:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-19 13:36:16