a fák
terített lombot
lopnak alád
üsd meg a gongod
a szerelem zene
feldörzsölt csodalámpa
a vágy vérszeme
egy oldalborda rántva
kurvajó beléd
kilenc inches
szálkákkal kivert princess
duzzasztja heréd
te lélek-tiszta
hús-fetisiszta
őszi-kék zsolozsma
az ég acél sima
áldozat és ima
szöget szidoloz ma
egy fehércseléd