Kollázs
elhullt már
lelked füstös kis rőzsedala
a St. Michel Boulevard
meztelen járdáján nem harap
kék ömlenyt egy nő se beléd
lopakodó ágyasod az ősz
épphogy megjött és lelép
szélbe szórt gazmagból nősz
igazzá nézd a célkeresztben Lédát
és kacagó gerlék közt
kollázsba tépett cédák
szerelmet imitálsz vért köpsz
az egyetlen ismerős profil
végül Brüll Adél lesz
nősténysége brill
nyakék jól áll a vérhez
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-14 17:43:59
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-14 17:43:59