loneliness
gyermekkoromban
szerettem elbújni
hol a padláson
hol az fészerben
kerestem magamnak
egy fészket
bevackoltam oda
a játékaimmal játszottam
mindenféle történeteket találtam ki
órákig elvoltam
nem keresett senki
akárhol voltunk a szüleimmel
akkor is azt kerestem
hová bújhatok
nem éreztem
hogy magányos lennék
aztán amikor elkezdtem
iskolába járni
féltem az idegen gyerektől
sokszor haza kellett mennem
nem éreztem jól magam
a gyomrom fájt a fejem
vagy elszakítottam a ruhámat
volt kifogás
nem is lett barátom az első évben
ahogy most sincs
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-02 13:56:11
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-22 19:32:50