figyelem/hiány/
hidak alól szürke
nyirkos hideg gomolyog
akár a füst fojtogat
üresek az utcák a pénztárcák
a csillogó boltok és az álmok
az emberek bezárkóznak
néhány ajtó mögül szivárog csak
vékony otthon-hang
néha feltűnik egy-egy busz
zenehallgatásba menekülő utasok
néznek ki a párás ablakokon
mély a magány
mint a tenger japán partjainál
hiába kiabál egy részeg a parkban
senki nem figyel
senkire
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-01 15:00:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-01 15:00:56