Ki mosdat meg
Előbb kilépek, mielőtt belépnél
a kapcsolatunkba, amíg nem
lesz késő kiugrani belőle,
de már nyakig benne vagyunk
a pácban: üdvözülésben vagy az
elkárhozásban – nézőpont kérdése:
attól függ, én nézem vagy Isten.
Bele sem merek gondolni ebbe,
inkább szemet hunyok, és
ráparancsolok a lelkiismeretemre.
Nyakig benne vagyunk babám, és félek,
ha szaros leszek, ki mosdat majd meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-01 09:11:38
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-01 09:11:38