A járt úton könnyű járni
A járt úton könnyű járni,
gondolják a járatlanok,
annyira nem kell vigyázni,
mint mikor a Marson vagyok,
feleslegesen a tengert
nem kell kiinni fenékig,
a jóistenke az embert
vigyázza földön az égig,
de mivel az ember szabad
akarattal van megáldva,
oda megy és ott is marad,
ahová hívja a pártja.
Melyik út járt, járatlan,
hogyan dönti el az ember,
jégmező várja vagy katlan,
tele van vízzel a tenger,
úszni fog vagy gyalogolni,
álom lesz vagy örök álom,
szekeret fog húzni, tolni,
mindegy, csak mindig vigyázzon!
2015. december 1.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-01 07:10:53
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-01 08:03:41