Fals
Havas gömbbe bezárt világ
benne a kór, olcsó kelme
az asztalon ezüstvirág
legalább jó illat lenne
a fölénk boruló üveg
élni hagy, bár ráznak néha
jobbra tőlünk cukorsüveg
üveghegy, de lábunk béna
karácsonyfadísz az agyunk
szilikon száj, maszk az arcon
csillámpapír-könnyet hagyunk
bonsai luc áll a sarkon
és a templom papírmasé
a Matteltől van Szűz Mária
gumicsengő hív, szarvasé
jön az isten, plázacica
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-30 16:58:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-30 17:30:46