morzsák a molyzsákban
végül csak oda lyukadok ki
molyzsákból morzsákat csipegetve
lába büdös vagy agya zokni
ha kiszeretsz mindig más szeret be
még rágódok sok vacak randin
hogy hol romlott el meg ott a volna
talán minden kapcsolat random
és a fatál is becsomagolva
prezentálja masnival kötve
döglött hal rohad a díszdobozba'
hervadt szegfűk rózsák és közte
néhány kókadt farok láttamozva
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-28 10:21:45
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-28 12:42:33