bőrödbe karcoltad a nevét
mégis elhagyott
hülye kurva
üvöltötted
törtél-zúztál
bevittek
összevertek
gyalogolhattál
hajnalban haza
azóta nincs nőd
ami pénzed van eliszod
nem eszel
csak amit anyád eléd lök
tengsz-lengsz
vagy gubbasztasz egész nap
mint kosár alatt a madár
órád még körbejár
megtűrnek