Szolárium barnította arcod köré
mahagóni keretet font a metrószél
kócolta selymes hajad,
szép szemed az okos-telefont
vizslatta miközben a metró-négy
vezető nélkül kattant rá a
földalatti útvesztőre ezer
voltot hörpölve a paksi kupából.
Valahol gyűlik az atomhulladék,
igazítsd meg a betétet - cseppent!