És én magamhoz öleltelek
Karcsú elegánsan, hosszú sötét szoknyában,
a zebra is hozzád igazodott formában.
Fékek csikorogtak, lábak pedálra léptek,
aztán a volán mögül mind-mind rád nevettek.
Eső szemerkélt, de Isten is felfigyelt rád,
egy mozdulattal elzárta az égi csatornát.
Madarak daloltak, az emberek mosolyogtak,
mikor ringó lépteid a járdán koppantak.
Hozzám siettél és én messziről figyeltelek,
kezed kitártad s én magamhoz öleltelek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-23 07:18:10
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-23 07:18:10