halálmítosz
aztán már az elmei tárhely megtelik, s elég!
a doksi: húszezer napnyomat. adat- ár- adat.
roppant tétel, de néma, fekete lánggal elég.
láthatod, az isten így üzen zsibbatag hadat,
és ha nem vigyázol, már hiába minden hókusz-
pókusz! későn felkapott fej, s képtelen a vászon!
léttizedek szmogfoltjaira döbben a fókusz.
az idő szakadni készül, s valami fény felé mászom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-20 13:15:36
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-20 13:15:36