Soha ne kérdezd mért van minden
mindig azt kérdezd mért van ez
egy pár darab kép egy festőállvány
megrugdosott festészet gyere elő
nem te tehetsz róla
hazudik a félelmed
figyelem elterelő
de jó lenne
harangszóra meghalni
olyanra mikor a mennyországba harangoznak
úgy várnak
és ott lesz egy valaki
aki nekem mindent elmagyaráz