Az igazi kincs
Megmásztam a hegyet, a síkságra látok,
ha nem füllentenék, igaz lenne minden,
gratulálnának a kedves, jóbarátok,
mikor megtalálnám az elveszett kincsem,
azt a kincset, amely lesz, amíg csak élek,
néha azt gondolom, halálom után is,
ha kiszáll belőlem magasra a lélek,
gazdag lesz a szegény, boldogabb lesz más is,
mert az igazi kincs nem az én vagyonom,
hanem a gyermekek szeme csillogása,
nem rejthetem el, és nem kell kimondanom,
mokor a szeretet tekint a világra.
2015. november 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-15 08:15:21
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-15 08:15:21