Csók-mínusz
Gyere hozzám át, randizzunk nálam.
Én nem főzök, te kannás bort hozol,
játsszuk azt, hogy megint nincsen áram,
az éhségtől nyálunk vállra csorog.
Tegyünk úgy, mintha egy parkban lennénk
- bankcsődölt, házukból kivert kutyák,
Ingem sem lenne, gatyád, csak emlék,
és meztelenül összesimulnánk.
Padlón szeretnél, mint bokor alatt,
szemembe hullana részeg levél,
minimálbérrel, most fektess hanyatt,
hogy leszegényedni legyen miért.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-11 17:09:55
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-12 02:45:48