sír az ég
fekszem fehér kórházi ágyamon
kint esik
víz folyik az ablakon
ginsbergtől az üvöltést olvasom
egykor próbára tett ez a vers
szemeztem vele mustrálgattam
mire rájöttem
úgy kell olvasni
ahogy maratont futni
egyhuzamban végig az egészet
túléled vagy meghalsz
ezerszer gondoltam már a halálra
az is egy ajtó a sok közül
ahogy én is egy vagyok azok közúl
akik fekszenek kórházi ágyukon
agyalnak melyik ajtó nyílik majd
az van a fejükben
ami az enyémben napok óta
ugyanúgy egyedül vannak
ahogy én itt
és nézzük
sír az ég
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-10 12:46:32
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-10 18:39:05