Fizetős lelkigondozó? Tisztességes kurva !
A pszichológus 8000 Ft-ért dolgozik óránként,
Bemegyek a pszichológushoz
rázúzom az ajtót, aztán a fülébe ordítok
és nem adok neki egy kanyit sem, mert meghallgatott...
Hagyjuk is...
Nem jó ötlet.
Odaállok elé az utcán és elkezdek beszélgetni vele.
Nem szól vissza.
De analizál? Vajon analizál -e ?
Nem szól.
Hagyjuk....
"Én azért szeretnék beszélni" - hadarom -
"mert a Lombos doktornő fölírt nekem egy csomó gyógyszert,
amitől impotens leszek és kiherélődik az agyam ...
HOGY NEM -E LEHETNE - E ...
HOGY MEGKÉRDEZZE TŐLEM: HOGY VAGYOK?
Mert talán nem lennék ennyire kurvára depressziós,
ha valaki megkérdezné EZEN A KIBASZOTT BOLYGÓN,
HOGY HOGY VAGYOK
ÉS HOGY MI BÁNT ENGEM ..."
Zaklatásnak veszi...
Na jó.
A kurva ugyanennyiért dolgozik óránként.
És hozzá legalább olyan tabletta kell,
amitől megmerevedik a farkam és nem ellankad.
Oda fogok befizetni ! "Lelkitárs" szolgáltatásra , "barátnő feelingre"
Mi van, ha egy kibaszott kérész vagyok,
népies nevén - tiszavirág - aki csak egy órát él,
de ha többet, akkor dögöljön meg...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Ez vanFeltöltés ideje: 2015-11-09 16:37:25
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-09 19:59:07