Nekem is jusson egy jó szó
Lassan már rájövök, hogy kellett volna
viselkednem az ég ügyeletében,
ne lehessek soha ügyetlen szolga,
ne mások egyék mindig az ebédem,
nekem is jusson egy jó szó időnként,
vegye észre a jóisten, létezem,
ismerje el a tetteim, és főként
ne csodálkozhasson naponta ezen.
Legyek példakép, követnivalóan,
mondogathassák azt naponta, jól van,
amit tehetek, elvárhassák tőlem,
világosodjon ki velem az árnyék,
jutalom lehessek, necsak ajándék,
megkésve soha, és mindig időben.
2015. november 7.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-07 05:22:49
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-07 05:29:37