Sárkányfű
Aznap is átszűrtem a teámat,
de kezemben a forró csészével
ijedten látom, hogy rád támad
a számból előkúszó gőz. Egész éjjel
félálomban tart ez a bizarr jelenség.
Hajnalban órasípolás kelt,
egy kicsit szenderegsz még.
Hajtincsem válladat nyaldosó lángnyelv.
Eloltom, és elhessentem a kézenfekvőt.
Áh, ez csak az álmatlanság utóhatása.
Pedig régen köztudott a nők
elsárkányosodása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-05 18:35:00
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-05 18:40:52