l'homme fatale
feladni vagy feledni ez itt a kérdés
átok vagy áldás hogy magányos
szomorúfűzfaként lógatom orrom
a békalencsés zöldszemű tóba
minden ágkarom földig hajol
a fejem is egészen lekonyult már
segíts hogy láthassam a kék hegyeket
szép szemedet melyre elcsábultam
úgy simogatott az unreality
arcod nem felejtős még álmodok róla
jön a tél és kisöpörlek a hóra
felsózlak és egy tócsa lesz belőled
de abban is te fogsz tükröződni
a szívem rád gerjed újra dobban
és kong a harang meg a konga
rajongtam a romantikáért de vége
minden elromlik ami elromolhat
álom és valóság élet és halál
lenni vagy nem lenni shot me l'homme fatale
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-01 14:20:19
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-01 15:13:33