ha leoltanám
a hitem bontott konzerv
hideg osztriga havi egy
orgonakoncert áldás doszt rizsa
elharapott miatyánkra viaszillat
kence vetemedő deszkapadon
sunnyogások és szipogók csendje
és néhány moll akkord talán
ha a nagy csillárt leoltanák
vakuló izzók alatt ujjbegyen
sercenne a láng és magamba
elvetve a kételyt hagynám hogy
isten kicsírázzon
de sose várom meg
hogy a márványsebek
megnyíljanak a korpuszon
hogy nyúlhatnék bele
a lélekzárványt sem lehet
feloldani csak halogat az ész
tűpettyei túl fényesek talán
ha leoltanám a csillagokat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-30 14:54:27
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-30 14:54:27