néha
néha rendet kellene raknom a polcaimon
a szekrényeimben
szét kéne nézni a fiókjaimban
a bútorok mögött
az ágyneműtartóban
dobozaimban
dossziéimban
a füzeteim közt
kidobálni ami már nem kell
átnyálazni a papírjaimat
jegyzeteimet
ez fontos
az nem
nehéz megválnom bármitől
rémes hogy mindent halogatok
lusta vagyok mint a grófok
mi van akkor
ha majd hiányozni fog
bármi is
évek óta őrizgetem a futócipőimet
szakadtan porosodnak
ahogy lemezeim is csak foglalják a helyet
megvan a gépen mind
ihletett pillanataimban
elajándékozok néhány dolgot
megnyugszom
régebben azt mondtam
tulajdonom annyi csak
amit bármikor bárkinek odaadok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-30 11:35:24
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-30 11:37:13