Lélek
A kocsis mindig iszik
felmelegszik belülről
köpi a hóra a sebbenzint
az a félméter nyálmeleg éter
ahogy kezdi a sorolást
kilóg egy arasznyit
felhérc, hámfa, hágó
testetlen fogat
gyíte, közel az örökkévaló
az angyaljuss, folytatja
nyújtó, karika, kerékpuska
nem aludt egy szemet se
pedig ez megy ki olyankor is
ami a jószág orrán
el ugyan még nem hagy
peremnél megakad a fogakban
mint a léggömb
záp, sín, rakonca
kicsit elhallgat
szemre veszi az égen a rozsdát
majd nagyot vág az ostorral
oda kell érni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-29 23:31:44
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-29 23:31:44