Egy festő szerelmei
A szavak nélkülözhetőek,
te tudod hallgatni az esőt,
a víz tükörképe engem tükröz.
Galaxisok fénye az érintetlen vásznon.
Hibiszkuszba öltözött arccal,
ismeretlen utcákon, valahol,
egy külvárosi szeméttelep mellett,
fogom a kezed, de a kezem üres.
Szilárdan lobog körülöttem a csend.
Áttetsző blúzod, hozzá nem illő
tornacipőd, porcelán testszíned.
Ágyad saskarmokon nyugvó feltört héjú tojás.
Ujjaim nyomán lágy vonalak, az emlék
változtathatatlan, mint egy sírkőre vésett felirat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-28 17:58:11
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-28 17:58:11