nem látszik rajta
mennyi mindenen keresztül ment
ez a hetvenkilós ember alig látszik
csak a molinón az arca mi olyan nagy
mert őt ünneplik ő pedig nem örül
elkésett már ez a siker
elkésett már ez a gazdagság
de jó lett volna ha akkor
lett volna amikor kellett
nem látszik az emberen minden
pedig ott van lappang a csúzligumi
a vas a halál utáni lét nem látszik rajta
milyen szép a Rajna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-28 17:40:40
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-28 17:40:40